Orewoed

Over Elisabeth

Ik ben Elisabeth van der Spek en opgeleid als kunstenaar waarna ik me ontwikkeld heb tot merkstrateeg en visueel verslaggever. Ik ben bij diverse creatieve bureaus als directeur werkzaam geweest. Op deze posities heb ik er het meest van genoten om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van de organisatie en teamcompetenties. Niets is voor mij mooier dan te zien hoe iemand door het aanbieden van de juiste tools bij zichzelf het talent en potentieel kan laten groeien.

Ik heb mezelf ook altijd weer uitgedaagd om meer te leren en te begrijpen van hoe het leren en aanleren werkt. Ik geloof ook echt dat kennis macht is en dat je in je leven altijd de keuze hebt hoe om te gaan met dat wat op je pad komt. Het leven is gewoon niet zo voorspelbaar als we het liefst willen en als je dan de kennis aan boord hebt en kunt vertrouwen op je eigen veerkracht (het creatief vermogen) dan stroomt het vast wat meer de kant op die je zelf kiest.

Fotografie Bibi Veth

 

Elisabeth

Trainingen

Toen bloemenmagazijn op mijn pad kwam riep alles in mij dat dit een kans was, maar waarom? Buiten de prachtige locatie, ik had en heb denk ik nog steeds niet echt notie van waarom 😊 . Nu is het er; die winkel, laagdrempelig en de plek waar ik vooral veel creativiteit wil laten zien, maar ook verkopen. De plek waar ik mijn kennis wil delen door trainingen te geven over creatief denken en doen. De plek waar ik ruimte geef aan anderen om mooi werk op te hangen en te maken. Bovenal hoop ik dat Orewoed de plek wordt waar je kunt ervaren hoe creativiteit je veel goede energie kan opleveren en  je een frisse blik en inzichten kan geven op je eigen leven.

Fotografie Bibi Veth

bekijk de trainingen

Doe gewoon jouw ding!

BEKIJK TRAINING

Creatieve workout

BEKIJK TRAINING

Hoe ontwikkel je een frisse blik?

BEKIJK TRAINING